PRODUK MDE

MDE Nyayogikeun hotél anu aman sareng lingkungan hotél MINIBAR, kami nyiptakeun nilai pikeun mitra kami sareng masarakat.

SYARIKAT MDE

MDE DITANGTUKAN DINA taun 2010, FAKTOR UTAMA NGASILKEUN KAMAR HOTEL SAFES, KOTA DEPOSIT SAFÉ, SAFES DI RUMAH, JEUNG MINIBAR ABSORPTION HOTEL.